in

Project 2025

Donald Trump și Proiectul 2025 au dus, la o altă dimensiune, discuțiile cu privire la o resetare a Americii! Nu doar a politicii acestei națiuni, ci a Americii în asamblul ei!
De ce stârnește atâtea pasiuni, aplauze și, în același timp, fluierături la scenă deschisă, aprobări și, în același timp, acuzări de abdicare de la faimoasele principii constituționale americane?

Ei bine, proiectul 2025, cunoscut și sub numele de Proiectul de tranziție prezidențială, este o inițiativă politică publicată de Fundația Heritage care își propune să promoveze politici conservatoare și de dreapta pentru a remodela guvernul federal al Statelor Unite și a consolida puterea executivă, dacă Donald Trump câștigă alegerile prezidențiale din 2024. El pare personalizat, cu o dedicație specială pentru controversatul și ambițiosul miliardar, om politic, fost președinte și actual canditat pentru un nou fotoliu prezidențial la Casa Albă!
De fapt, proiectul aduce în atenție o nișă socială marginalizată de democrați în pasiunea lor ultraprogresistă, nedisimulată, de a șterge orice imagine a vechii Americi din viitorul acestei națiuni! Este vorba de omul alb, familist, creștin conservator, adept al tradițiilor care au făcut din America o mare națiune și o putere incontestabilă din punct de vedere economic și militar!
Am putea spune fără nicio greșală că Projec 25 nu este altceva decât reacție naturală, după legea penduluilui! Era de așteptat de altfel – când pendulul s-a înclinat în extrema stângistă, maximal LGBT-istă, dusă la extrem de facțiunea democrată, ca reacția republicană să trimită pendulul în cealaltă extremă, ultraconservatoare! Era deci, de așteptat o astfel de reacție! Problema nu era dacă ci când!
Încă mai curge cerneală, în presa americană, pe acest subiect! Desigur cu poziții pro și contra!
E de dorit, spun susținătorii, ca valorile tradițional creștine, să fie din nou promovate în societatea americană! Ei atrag atenția asupra eșecului major, al viziunii stângiste, cu privire la familie și criminalitate în ansamblul ei! Societatea se confruntă cu un aflux uriaș de familii monoparentale din care apar copii cu mari probleme de adaptare socială, care aliementează violența și infracționalitatea juvenilă tot mai prezentă pe străzile orașelor americane – un eșec al democraților ce nu poate fi contestat! Tot mai multe familii tinere își doresc să trăiască „visul american”… într-o altă țară, cu mai puține influențe legbt-iste în educația din școlile publice!
Asta a facut ca marile grupuri creștine protestante americane să se așeze, fără prea multe reserve, sub steagul Project 25!
Dar este aceasta cea mai bună viziune despre viitorul acestei națiuni care, desigur, va influnța întreagă lume occidentală?
Criticii au caracterizat Proiectul 2025 drept un plan autoritar, naționalist-creștin, menit să conducă SUA spre autocrație, care este croit pe profilul unui om, Donal Trump, nu pe profilul unei societăți!
Experții juridici au afirmat că acesta ar submina statul de drept, separarea puterilor, separarea dintre biserică și stat, și libertățile civile. Și este nu doar o umbră de adevăr… temerile lor fiind justificate!
Aceasta pare să fractureze tot mai mult societatea multiculturală americană!
Sigur, sună bine! America, conform Project 25, va restaura familia tradițională, va rescrie politica anti-avort, corectează abuzurile sociale și imigraționiste…
Dar cu ce instrumente?
Și, mai ales, cu ce preț?
Isus, cu 2000 de ani în urmă, a spus: „Împărăția Mea nu este din lumea aceasta!”(Ioan18:36).
În vederea obținerii adevaratei bunăstări, a unei lumi mai bune, în care valorile să fie valori autentice, Hristos nu încurajează niciodată folosirea instrumentului politic. Nici social. Nici economic. Nu unul restrictiv, punitiv, constrângător sau impus! Oricât de bun și nobil ar fi acest presupus motiv – nu acestea sunt adevăratele mijloace de punere în aplicare!
Ci, unul… total diferit: NAȘTEREA DIN NOU! Ce știi despre acest „instrument”? Lumea, așa cum sună profeția biblică, își va potrivi limbile ceasului, din nou, după orologiul din Washington DC!
Tu după cine îți potrivești timpul și viața?
Poți urmări detalierea subiectului „Nasterea din Nou” pe opiniaproduction.ro

  1. Schimbarea miraculoasă e numită naşterea din nou
    Isus i-a răspuns: „Adevărat, adevărat îţi spun, că, dacă nu se naşte cineva din apă şi din Duh, nu poate să intre în Împărăţia lui Dumnezeu (Ioan 3:5)
  2. Datorită păcatului, toţi au nevoie de naşterea din nou
    Dar întîi vine nu ce este duhovnicesc, ci ce este firesc; ce este duhovnicesc, vine pe urmă(1 Corinteni 15:46)
  3. Naşterea din nou = lucrarea Duhului Sfânt ce produce o schimbare de atitudine faţă de Dumnezeu şi creează o nouă capacitate de a-L cunoaşte Căci, dacă este cineva în Hristos, este o făptură nouă; cele vechi s-au dus (2 Corinteni 5:17)
  4. Naşterea din nou nu e o ajustare a vieţii vechi, ci o transformare radicală
    Nimeni nu pune un petic de postav nou la o haină veche (Matei 9:16)
  5. Bunătatea lui Dumnezeu „împinge” la schimbare
    Nu vezi tu că bunătatea lui Dumnezeu te îndeamnă la pocăinţă? (Romani 2:4)
  6. Schimbarea se petrece în inimă, este o schimbare internă
    Lepădaţi de la voi toate fărădelegile prin care aţi păcătuit, faceţi-vă rost de o inimă nouă şi un duh nou (Ezechiel 18:31)
  7. Schimbarea internă este demonstrată de manifestări externe Zacheu… I-a zis: „Iată, Doamne, jumătate din avuţia mea o dau săracilor (Luca 19:8)

Dacă preferi o discuție personală, îți putem facilita o întâlnire cu un reprezentant din zona ta.
În acest sens, pentru stabilirea detaliilor concrete (ziua, ora etc.) ne poți contacta aici, pe chat, sau la adresa de email contact@opiniaproduction.ro


Adaugă comentariul tău și ia parte la conversație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings