in

Nu bănuiești ce a omorât-o pe Tița Cristescu – prima Miss România! Biblia despre Invidie

  1. Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate, dragostea nu pizmuiește, dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie (1 Corinteni 13:4)
  2. Să trăim frumos, ca în timpul zilei, nu în chefuri și în beții; nu în curvii și în fapte de rușine; nu în certuri și în pizmă (Romani 13:13)
  3. O inimă liniștită este viața trupului, dar pizma este putrezirea oaselor (Proverbe 14:30)
  4. Cum ai căzut din cer, luceafăr strălucitor, fiu al zorilor! Cum ai fost doborât la pământ, tu, biruitorul neamurilor! Tu ziceai în inima ta: „Mă voi sui în cer, îmi voi ridica scaunul de domnie mai presus de stelele lui Dumnezeu, voi şedea pe muntele adunării dumnezeilor, la capătul miazănoaptei, mă voi sui pe vârful norilor, voi fi ca Cel Preaînalt.” (Isaia 14:12-14)
  5. Fiindcă mă tem ca nu cumva, la venirea mea, să vă găsesc aşa cum n-aş vrea să vă găsesc, şi eu însumi să fiu găsit de voi aşa cum n-aţi vrea. Mă tem să nu găsesc gâlceavă, pizmă, mânii, dezbinări, vorbiri de rău, bârfe, îngâmfări, tulburări (2 Corinteni 12:20)
  6. „Şi faptele firii pămînteşti sunt cunoscute, şi sunt acestea: …zavistiile, …pizmele” (Galateni 5:19-20)
  7. O poveste grecească spune că cetățenii unei cetăți făcuseră o statuie unui învingător la jocurile publice. Unul, invidios, a vrut să distrugă statuia. Reușind s-o răstoarne de pe piedestal, statuia a căzut peste el zdrobindu-i capul, omorându-l pe loc. Aceasta face invidia – te omoară…!

Dacă preferi o discuție personală, îți putem facilita o întâlnire cu un reprezentant din zona ta.
În acest sens, pentru stabilirea detaliilor concrete (ziua, ora etc.) ne poți contacta aici, pe chat, sau la adresa de email contact@opiniaproduction.ro


Adaugă comentariul tău și ia parte la conversație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings