in

Mihai Viteazu. Unificator și …descurcăreț! Biblia despre trădare

Unui român nu-i spui niciodată că Mihai Viteazu(1558-1601) a fost „cel mai mare supralicitator” de origine greacă care a plătit turcilor cantități imense de galbeni pentru a-și obține tronul (Mihai Cazacu, Turnătoria în trecutul românesc. Studii de caz) Spui doar: a fost marele precursor al unificării..! Și chiar a fost!
Nu spui nici că domnitorul Constantin Brâncoveanu(1688-1714) a fost „cel mai mare exploatator” al teritoriilor românești în scopul plăților exorbitante către aceeași Înaltă Poartă Otomană pentru a pune mâna în Moldova pe tronul Cantemireștilor.
Academic, fenomenul se numește „delațiune”.
Noncorformist -„turnătorie”.
În încercarea de ajungere la tron, fiecare pretendent promitea turcilor o sumă mai mare decât predecesorul.
DE-LA-ȚI-U-NE…!
Descoperă mai multe pe opiniaproduction.ro/studii-biblice/DELATIUNE

  1. Atunci unul din cei doisprezece, numit Iuda Iscarioteanul, s-a dus la preoţii cei mai de seamă, şi le-a zis: Ce vreţi să-mi daţi, şi-L voi da în mâinile voastre? Ei i-au cântărit treizeci de arginţi. Din clipa aceea, Iuda căuta un prilej nimerit, ca să dea pe Isus în mâinile lor. (Matei 26:14-16)
  2. Atunci Iuda, vânzătorul, când a văzut că Isus a fost osândit la moarte, s-a căit, a dus înapoi cei treizeci de arginţi, i-a dat preoţilor celor mai de seamă şi bătrânilor, şi a zis: Am păcătuit, căci am vândut sânge nevinovat. Ce ne pasă nouă? i-au răspuns ei. Treaba ta (Matei 27:3.4)
  3. Pe când era Isus în Ierusalim, la praznicul Paştelor, mulţi au crezut în Numele Lui; căci vedeau semnele pe care le făcea. Dar Isus nu Se încredea în ei, pentru că îi cunoştea pe toţi. (Ioan 2:24)
  4. Chiar si acela cu care traiam in pace, in care imi puneam increderea si care manca din painea mea, ridica si el calcaiul impotriva mea. (Psalm 41:9)
  5. Să nu fiţi iubitori de bani. Mulţumiţi-vă cu ce aveţi, căci El însuşi a zis: Nicidecum n-am să te las, cu nici un chip nu te voi părăsi (Evrei 13:5)
  6. Buzele mincinoase sunt urâte Domnului, dar cei ce lucrează cu adevăr îi sunt plăcuţi (Proverbe 12:22)
  7. Ţi s-a arătat, omule, ce este bine, şi ce alta cere Domnul de la tine, decât să faci dreptate, să iubeşti mila, şi să umbli smerit cu Dumnezeul tău? (Mica 6:8)

Dacă preferi o discuție personală, îți putem facilita o întâlnire cu un reprezentant din zona ta.
În acest sens, pentru stabilirea detaliilor concrete (ziua, ora etc.) ne poți contacta aici, pe chat, sau la adresa de email contact@opiniaproduction.ro


Adaugă comentariul tău și ia parte la conversație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings