De unde venim? Unde mergem? Cum ar trebui să trăim? Biblia, cartea sfântă a creștinilor, oferă răspunsuri detaliate, holistice și credibile la aceste întrebări, la fel de existențiale pe cât de relevante pentru viața de zi cu zi. De îndată ce acceptăm răspunsurile biblice la aceste întrebări și le implementăm în viața noastrsă, observăm că apare claritatea, orientarea și securitatea pentru viitor.

Confuzia este una dintre cele mai mari probleme ale timpului nostru: cine spune adevărul? Ce cale este cea corectă? Pe cine ar trebui să credem?

Credința în Dumnezeu și apartenența la o comunitate ne fac puternici, așa cum arată studiile în cercetarea rezistenței. „Studiul longitudinal național al sănătății adolescenților” la care au participat 10.000 de tineri a dovedit că integrarea într-o comunitate religioasă sporește rezistența. Există o corelație pozitivă între participarea la biserică și notele școlare.

Oamenii care trăiesc conform conceptului biblic sunt oameni cu mintea deschisă în căutarea a ceva înalt; ei rămân fideli în bunătate, creează pace și dau libertate ori de câte ori este posibil. Ei au claritatea ideii lui Dumnezeu și deciziile lor sunt ancorate și susținute în Dumnezeu. De unde obțineți claritate și orientare pentru deciziile din viața de zi cu zi? De unde îți iei ideile despre lume, adevăr și realitate? Modelul tău de viață rezistă chiar și în perioade de criză? S-a încheiat totul odată cu moartea pământească sau există speranță dincolo de asta? Ia-ți timp să te gândești la toate aceste întrebări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.