Un bebeluș, un pui de găină, un pui de urs polar, un pisoi, un pui de pui – toate ating inimile oamenilor – în toate culturile și la toate vârstele. De îndată ce vedem chipul drăguț al unui bebeluș uman sau animal, activitatea din creierul nostru crește și aceasta declanșează fericirea.

Este remarcabil faptul că Dumnezeul Bibliei a venit și el pe lume precum un copil. Un Dumnezeu atotputernic care ar fi putut lua orice formă de înfățișare a venit pe lume ca un copil.

Copilul nu s-a născut pentru a impresiona, ci pentru a câștiga. Nimic nu poate descrie darul făcut de Dumnezeu pentru creaturile Sale, precum darul acelui Copil. Calitățile acestui dar sunt puritatea, inocența, tandrețea, vulnerabilitatea și iubirea altruistă.

Copilul proclamat în multe preziceri în Vechiul Testament al Bibliei a modelat lumea ca niciun alt om. Copilul a fost destinat să elibereze lumea de slăbiciunea și vulnerabilitatea ei. Da, iar marea intenție este să ne elibereze de moartea veșnică!

Te-ai surprins vreodată imaginându-ți o lume în care predomină numai bunătatea, pacea, armonia și libertatea? Simți un dor după o astfel de lume? Este dorul de ceva care a mai fost acolo și care va fi din nou acolo.

Uită-te la bebelușul din iesle cu ochii inimii tale. Sosirea lui pe Pământ este sosirea ta în viața reală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.