De multe ori nu este evident de la prima vedere care experiențe și ce oameni sunt propice dezvoltării noastre și pe care dintre acestea/aceștia ar fi mai bine de evitat. De obicei timpul, într-o perspectivă retrospectivă, ne va arăta ce a fost și ce nu a fost bine.

Ce cale este cea corectă? Oamenii de succes din funcțiile de conducere ne vor confirma cât de important este să avem pe cineva în care să avem încredere, un mentor, cineva care reflectă asupra punctelor noastre de vedere și a întrebărilor noastre și ne sfătuiește.

A avea un mentor bun îți poate îmbogăți enorm viața. Perspicacitatea este o calitate importantă care ne ajută enorm în viața noastră de zi cu zi atunci când suntem confruntați cu alternative opuse.

Într-o simplă căutare pe Google, termeniul „ascuțirea simțurilor” („sharpen your senses„) duce la un rezultat de peste 5 milioane de accesări. Când citim articolele originale, vom observa că majoritatea recomandărilor sugerează în mod clar o orientare a lucrurilor spre zona percepțiilor cu adevărat corecte și echilibrate asupra vieții. Există o situație generală de supra-stimulare în societatea noastră. Oportunitățile din toate domeniile vieții sunt atât de copleșitoare încât nu avem nicio șansă fără a lua în mod conștient decizii pentru sau împotriva lor.

Pentru a menține simțurile continuu ascuțite, avem nevoie și de pauze, de odihnă pentru a vă elibera de supra-stimulare în vedera contemplării, analizei și bunei cumpăniri. Acest lucru vă va ajuta să luați decizii mai bune în viața de zi cu zi și să găsiți claritate despre ceea ce vă încurcă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.