În Cartea Genezei, Dumnezeu le spune oamenilor ce le-a pregătit ca hrană: grâne, legume, fructe și nuci. Acestea asigură nevoile de hrană ale oamenilor într-un mod ideal. Nimeni nu știe mai bine decât Creatorul cum funcționează cel mai bine creația Sa.

În cartea lui Daniel, Biblia relatează un episod interesant despre acest subiect – care a avut loc în Babilonul antic. Acolo, tineri evrei promițători au fost răpiți pentru a sluji mai târziu la curtea regelui Nebucadnețar sau în provinciile babiloniene. Ei urmau să mănânce ce se mânca și să bea ce se bea la masa regelui. Tinerii evrei au negociat o înțelegere cu bucătarul șef al curții: timp de zece zile să li se permită să mănânce doar ceea ce Biblia recomanda și apoi va fi luată o altă decizie cu privire la ceea ce vor mânca și bea. Potrivit Bibliei, la sfârșitul celor zece zile, cei trei tineri arătau mult mai bine decât orice alt tânăr care mâncase mâncarea nesănătoasă a regelui.

Dacă o poveste precum cea a lui Daniel din Babilon ar fi fost interpretată mistic cu până la trei sau patru decenii în urmă, astăzi am înțeles puțin mai bine procesele medicale și biologice care apar în corp. Biblia poate fi confirmată empiric în fiecare afirmație care, fără excepție, oferă îndrumări pentru viață.

Așadar, de acum înainte și timp de doar zece zile, decideți să fiți amabili, generoși și de ajutor față de oamenii din jurul vostru; dacă să vă gândiți să o faceți timp de zece zile, nu vă veți mai opri niciodată! Ideile, valorile și principiile biblice sunt plăcute, atractive și captivante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.