in

Mai tare ca CNN! Influencer pentru…Evanghelie

Codie Sanchez, fină observatoare a lumii media -în care și investește- observă o tendință pregnantă.
O emisiune de top a CNN-ului a obținut în online, în primetime-ul lor, într-o săptămână întreagă, pe trei segvențe orare de o oră zilnic, cumulativ, 83.000 vizualizări. Un nivel mai scăzut nu se putea atinge pentru media mainstream raportat la toată istoria televiziunii!
Fox News stă mai bine: 186.000!
Media oficială nu mai ajunge la masele de oameni! Oamenii doresc surse alternative de informare. De ce?
Trăim timpul în care influencerii social-media independenți sunt ani lumină înaintea televiziunilor.
Tu ai ceva serios de transmis lumii?
opiniaproduction.ro/bible-studies/GOSPEL

  1. „Duceţi-vă în toată lumea şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură.” (Marcu 16:15)

-Astăzi este mai ușor ca oricând să transmiți Evanghelia în toată lumea folosind tehnologia modernă.

  1. „Propovăduiește Cuvântul, stăruiește asupra lui la timp și ne la timp, mustră, ceartă, îndeamnă, cu toată blândețea și învățătura.” (2 Timotei 4:2)

-Predicarea nu este doar pentru momentele convenabile. Suntem chemați să vestim evanghelia mereu, indiferent de împrejurări, pentru că mesajul său este esențial în orice vreme.

  1. „Dacă vestesc Evanghelia, nu este pentru mine un motiv de laudă, căci trebuie s-o vestesc; şi vai de mine dacă nu vestesc Evanghelia!” (1 Corinteni 9:16)

-Pavel arată clar că predicarea evangheliei este atât un privilegiu cât și o obligație sfântă.

  1. „Ci voi veți primi o putere, când Se va coborî Duhul Sfânt peste voi, și Îmi veți fi martori în Ierusalim, în toată Iudeea, în Samaria și până la marginile pământului.” (Faptele Apostolilor 1:8)

-Dacă nu te simți capabil să vorbești desre Evanghelie, adu-ți aminte că în această lucrare poți accesa puterea uriașă a Duhului Sfânt.

  1. „Evanghelia aceasta a împărăției va fi propovăduită în toată lumea, ca să slujească de mărturie tuturor neamurilor. Atunci va veni sfârșitul.” (Matei 24:14)

-Promisiunea este că această misiune va fi împlinită cu succes de aceia care se implică și nu avem cum să eșuăm. Poți face parte dintr-un plan măreț!

  1. „Fiţi totdeauna gata să răspundeţi oricui vă cere socoteală de nădejdea care este în voi, dar cu blândeţe şi teamă.” (1 Petru 3:15)

Orice creștin trebuie să fie pregătit să explice și să mărturisească evanghelia, pentru că mereu va fi nevoie de răspunsuri și mărturie despre credința noastră în Hristos.

  1. „Atunci a zis ucenicilor Săi: ‘Mare este secerișul, dar puțini sunt lucrătorii! Rugați, dar, pe Domnul secerișului să scoată lucrători la secerișul Lui.’” (Matei 9:37-38)

-Dumnezeu face recrutări pentru că există o nevoie imensă de predicatori ai evangheliei.

Dacă preferi o discuție personală, îți putem facilita o întâlnire cu un reprezentant din zona ta.
În acest sens, pentru stabilirea detaliilor concrete (ziua, ora etc.) ne poți contacta aici, pe chat, sau la adresa de email contact@opiniaproduction.ro


Adaugă comentariul tău și ia parte la conversație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings