in

DELIA: COPIII ÎNSEAMNĂ ,,COMPLICAȚII”. BIBLIA DESPRE ROLUL DE MAMĂ

De ce nu vrea cântăreața Delia Matache copii? Pentru că pe planetă oricum „suntem foarte mulți”, „consumăm prea multă hrană” și „poluăm”!

Delia, în vârstă de 40 de ani, care este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania, a contrariat opinia publică prin declarațiile ei socotite cumva „foarte prietenoase cu mediul!” Sună atât de ecologist încât ar trebui să se bucure de o mare apreciere în cercurile progresiste!

Pe de altă parte, unii au sugerat că ar putea avea legătură cu afecțiunea de care suferă și care îi influențează viața în fiecare zi! Astfel vedeta se confruntă cu episoade de anxietate pe care nu le poate controla! „Nu pot să spun că am avut niște probleme, niște drame, dar am faze în care mă cuprinde anxietatea. Pot fi minute în care simt o stare care nu îmi este foarte confortabilă și poate fi legată de un mic detaliu, poate fi provocată de o ieșire în public pe care nu o pot controla sau care nu-mi provoacă plăcere”. „Dispare și reapare, nu e o chestie pe care s-o pot controla foart e mult”, a declarat Delia Matache în cadrul unui interviu.

Dar, dacă stă ea să se gândească mai bine –  „De ce să fac (copil)? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații?”

Să râdem sau să plangem..?

Sigur, afirmațiile Deliei au polarizat lumea. Dar nu așa fac artiștii adevărați? Și-apoi, de ce ne-am scandaliza? Fiecare face ce vrea cu viața lui! Poate mai e și faptul că, în viața multora, părinții au doar un simplu rol biologic! Are Delia dreptate..?

N-are! „Teologia” ei – gravitând în jurul filosofiei lui „fac ce vreau” și-a gramaticii „eu”-lui suveran – poate fi specifică trubadurului neastâmpărat. Dar  diferă atât de mult de cea a lui Dumnezeu, care spune despre mamă și soție: „Nevastă-ta este ca o viţă roditoare înlăuntrul casei tale; copiii tăi stau ca nişte lăstari de măslin împrejurul mesei tale. Aşa este binecuvîntat omul care se teme de Domnul”(Psalm128:3.4).

Când compari una cu cealaltă, ei bine Delia, chiar n-aI UMOR..! 

Poate te-ar interesa mai multe despre subiect. Îți recomand materialul următor:

TOP 7 versete din Biblie despre MAME și COPII

Dacă preferi o discuție personală, îți putem facilita o întâlnire cu un reprezentant din zona ta.
În acest sens, pentru stabilirea detaliilor concrete (ziua, ora etc.) ne poți contacta aici, pe chat, sau la adresa de email contact@opiniaproduction.ro


Adaugă comentariul tău și ia parte la conversație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings