in

URSULA VON DER LEYEN. EUROPA ELIMINĂ BANII CASH! BIBLIA DESPRE CONTROLUL POPULAȚIEI

Banii cash pleacă, banii digitali le iau locul! Aceasta este politica pașilor mărunți dar, consecvenți, de limitare a folosirii banilor lichizi! Nu este ceva nou – prima lege a limitării cashului în Romania este pe rol din 1996! Atâta doar că limita era suficient de mare să nu se simtă prea tare!

De fapt Romania nici nu este singura țară europeană cu legi limitative în ce privește folosirea banilor lichizi! În Europa mai sunt încă 17 țări cu legi limitative ale cashului! Dar în realitate doar Austria, Țările de Jos, Marea Britanie și Islanda nu limitează absolut deloc folosirea lui!

Comisia Europeană vrea să impună, în spațiul euro, o limită unică de 7000 de euro – dar discuțiile continuă! Ordonanța de Urgență a guvernului, dată vineri noaptea, 10 noiembrie, îndulcește puțin anumite restricții ale Legii 296/2023 dar nu o suspendă în ansamblul ei! Aceasta înseamnă ca, dacă ar fi intrat in vigoare integral, Legea 296, din Romania, ar fi fost cea mai restrictivă de pe continent!

Motivul pentru care a dat puțin înapoi, deocamdată, este că „atât reacțiile din spațiul public, cât și cele existente la nivelul societății ca urmare a adoptării acestei măsuri, au determinat concluzia că societatea românească nu este pregătită pentru măsura limitării utilizării numerarului”, se menționează în nota de fundamentare a ordonanței prin care se renunță la anumite plafoane, dar nu la toate, care trebuiau să intre în vigoare pe 11 noiembrie.

Dar, restricțiile neamendate de OUG, sunt totuși destul de brutale, consideră specialiștii! Este însă numai o mică victorie de etapă! Planul unei monede digitale naționale merge mai departe! Specialiștii din domeniul bancar spun că o monedă digitală națională, adică emisă de banca centrală a fiecărui stat, nu ar înlocui plățile cu numerar, ci le-ar complementa.

Adică l-ar cam completa prin înlocuire, treptată este adevărat! Datele statistice ne arată că încurajarea plăților fără numerar în perioada pandemică a condus la o scădere de utilizare a cash-ului de la 79% în 2016, la 72% în 2019 și la 59% în 2022! Și astfel, din motive sanitare, am decis voluntar să ne limităm cheltuielile cu bani reali! Cea mai bună metodă este ca liderii să ne manipuleze să alegem singuri să acționăm așa cum, în mod subliminal, ni se sugerează! Interesant, nu?

Dar care este însă obiectivul real? Dacă eliminarea cash-ului ar avea în vedere eradicarea evaziunii, oamenii de bună credință n-ar trebui să fie împotrivă! Dar sentimentul general pare altul: asistăm la o nouă erupție a …marxismului și bineînțeles controlul populațiilor de mâna unui grup restrâns de oameni! Cum așa?! Prin aceea că banca – la indicațiile prietenosului guvern – în funcție de comportamentul tău social, poate decide, pentru tine, câți bani ai dreptul să cheltui și, mai ales prin banii digitali știe și pe ce ai cheltuit! Acesta înseamnă CONTROL!

Ei bine, acesta nu mai este un scenariu utopic! Exemplul controlului guvernului chinez asupra propriei populației, surâde multor guverne și liderilor mult țări! Și nu este totul! Clima a luat-o razna! Trebuie să salvăm planeta, nu! Conduci mașină diesel? Mănânci carne? Călătorești des cu avionul? Asta înseamnă amprentă uriașă de carbon! Scorul tău social scade sever, la fel și banii din portofelul digital. Religia climei, coduri QR, cipuri…! Simple spaime orweliene? Funcționara Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene, tocmai a salutat bucuroasă, pe 8 noiembrie 2023, introducerea portofelelor de identitate digitală! Ce urmează atunci?

O privire în cartea Apocalipsei arată că mersul istoriei este către un timp în care controlul va ajunge la un nivel greu de imaginat acum! Și unde aceasta? Biblia o plasează tocmai acolo unde te aștepți cel mai puțin – în țările care, acum, se autodenumesc drept democratice!! „Şi a făcut ca toţi, mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte, şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei sau numărul numelui ei.” Apocalipsa 13:16.17

Dacă vrei să afli mai multe, vezi și materialul următor:

TOP 7 LUCRURI DIN BIBLIE DESPRE CONTROLUL POPULAȚIEI

Nr. 1 Şi a făcut ca toţi, mici şi mari, bogaţi şi săraci, slobozi şi robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte, şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei sau numărul numelui ei. (Apocalipsa 13:16.17)

– Felul exact în care vor decurge limitarile drepturilelor și libertăților rămâne încă de văzut.

– Un lucru este însă cert: orice restrângere în arealul economic va atrage automat limitări și pe linie religioasă.

– Când sa te închini, cum să o faci, în fața cui – iată lucruri cu privire la care Scriptura a făcut multiple atenționări..!

Nr. 2 Peste Egipt s-a ridicat un nou împărat care nu cunoscuse pe Iosif. El a zis poporului său: „Iată că poporul copiilor lui Israel este mai mare şi mai puternic decât noi. Veniţi să ne arătăm dibaci faţă de el, ca să nu crească..”Şi au pus peste ei isprăvnicei, ca să-i asuprească prin munci grele. (Exod 1:8-11)

– Nu în sensul cã el n-ar fi cunoscut serviciile pe care Iosif le adusese natiunii, dar nu voia sã le recunoascã si astfel, atât cât era cu putintã, voia sã le dea uitãrii.

– Împãratul si sfetnicii lui nãdãjduiserã sã controleze pe israeliti prin munci grele si în acest fel sã facã sã li se micsoreze numãrul si sã zdrobeascã spiritul independent.

Nr. 3 Împăratul Nebucadneţar a făcut un chip de aur… L-a ridicat în valea Dura, în ţinutul Babilonului… Un crainic a strigat cu glas tare: „Iată ce vi se porunceşte: … să vă aruncaţi cu faţa la pământ şi să vă închinaţi chipului de aur pe care l-a înălţat împăratul Nebucadneţar. Oricine nu se va arunca cu faţa la pământ şi nu se va închina va fi aruncat chiar în clipa aceea în mijlocul unui cuptor aprins!”  (Daniel 3:1.4.5.6)

– E drept, în fața piticilor trebuie să te pleci mai mult..! Ce uitase renumitul împărat? Că nimic din ceea ce facem pentru noi înșine nu va rămâne nedistrus.

– Dar până atunci va încerca și el, la rând cu toți potentații vremurilor să…controleze.

– În cazul acesta, istoria biblică are un happy end. Ca să o afli, citește singur capitolul 3 din cartea Daniel: Cei trei prieteni ai lui Daniel în cuptorul de foc

Nr. 4 După ce S-a născut Isus în Betleemul din Iudeea, în zilele împăratului Irod, iată că au venit nişte magi din răsărit la Ierusalim şi au întrebat: „Unde este Împăratul de curând născut al iudeilor? Fiindcă… am venit să ne închinăm Lui.” Când a auzit împăratul Irod acest lucru, s-a tulburat mult… După ce au plecat magii, un înger al Domnului se arată în vis lui Iosif şi-i zice: „Scoală-te, ia Pruncul şi pe mama Lui, fugi în Egipt şi rămâi acolo până îţi voi spune eu; căci Irod are să caute Pruncul, ca să-L omoare.” (Matei 2:1-3.13)

– Situațiile penibile nu-i  ocolesc nici pe împărații pământului, ba parcă sunt chiar mai predispuși la ele! Are vreo explicație rezonabilă dorința muritorilor regi de a deține pentru ei și pentru vecie puterea asupra lumii și asupra destinului semenilor..?

– Cât de liniștitor este cunoașterea faptului că adevăratul control este de fapt în mâinile lui Dunnezeu..!

Nr. 5Pe cand vorbeau Petru si Ioan norodului, au venit la ei pe neasteptate preotii, capitanul Templului si saducheii, foarte necajiti ca invatau pe norod si vesteau in Isus invierea din morti. Au pus mainile pe ei si i-au aruncat in temnita (Fapte 4:1-3)

– Lăsând la o parte faptul că multi dintre cei care ar fi trebuit să fie slujitorii Domnului au lucrat deseori împotriva intereselor Lui, chiar ei – oamenii religioși – pot intra în capcana ideii că doar ei au drept suveran de a se pronunța în materie de conștiință.

– Împotriva cui acționează atunci când o fac mânați de impulsul autorității lor închipuite…?

Nr. 6 Iata, Eu va trimit ca pe niste oi in mijlocul lupilor. Fiti, dar, intelepti ca serpii si fara rautate ca porumbeii. Paziti-va de oameni; caci va vor da in judecata soboarelor si va vor bate in sinagogile lor. (Matei 10:16-19)

– A răspunde cerințelor dificile ale statului, și mă refer aici la cerințele lui în materie de conștiință și închinare rămâne întotdeauna o probă greu de trecut.

– În fața măsurilor opresive, răspunsul apostolilor merită recitit: Petru şi Ioan le-au zis: Judecaţi voi singuri dacă este drept înaintea lui Dumnezeu să ascultăm mai mult de voi decât de Dumnezeu (Fapte 4:19)

Nr. 7  „V-am spus aceste lucruri, ca să aveți pace în Mine. În lume vei avea necazuri. Dar ia inima; Am biruit lumea.” (Ioan 16:33)

– Isus a deschis calea pentru a deveni biruitor asupra puterilor întunericului!

– Cam aceasta este tot ce trebuie să-și amintească cineva atunci când opresiunea se îndreaptă și spre el..!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings