in

CAMILLE VASQUEZ. CEL MAI BUN AVOCAT AL LUI JOHNNY DEPP. BIBLIA DESPRE ÎNTÂIETATE

Atenția a milioane de telespectatori de pe întreaga față a pământului a fost efectiv confiscată în primăvara/vara anului 2022 din pricina procesului de calomnie intentat de Johnny Depp fostei soții Amber Heard.

 Hollywood-ul îi declarase cu mult timp în urmă vedete pe cei doi. Și nu doar pentru rolurile în serii de lung-metraj precum „Pirații din Caraibe” sau „Aquaman„, cât pentru talentul autentic dovedit de ei în industria de film.

 Însă pe măsură ce bătălia legală a acestora era în plină desfășurare, o nouă „vedetă” și-a făcut intrarea spectaculos în lumina reflectoarelor: avocatul d-lui Depp – Camille Vasquez. Performanța sa profesională a fost atât de vizibilă în sala de judecată – de unde procesul s-a transmis de altfel live – încât oamenii nu s-au sfiit s-o declare „adevăratul erou” al procesului.

Ce se întâmplase? În urma divorțului, Amber Heard scrisese un articol în cel mai mare ziar american – Washington Post –  în care se autointitulase”supraviețuitoare a abuzului domestic„! Acuzația – negată dintotdeauna de Johnny Depp – a fost de așa natură încât i-a năruit acestuia întreaga carieră – actorul fiind eliminat curând din toate proiectele cinematorafice.

În cazul în care la proces acuzele ei s-ar fi dovedit nefondate, actorul solicita despăgubiri de 50 de milioane de dolari. Evident, reparația de imagine venea de la sine! În revers, și Amber solicita 100 de milioane…!

Și iat-o intrând în scenă pe Camille!

Vocea ei este blândă, dar cuvintele lovesc ca săgețile. Ton măsurat, nu se enervează. Intervențiile sunt pregătite în amănunt. Prezintă dovezi grafice. Știe ce vrea să spună fără să fie nevoie să citească din notițe. Obiectează deseori. Este o profesionalistă! Nu depășește nicio limită și nu încălcă nicio regulă etică în timpul interogatoriului. Schimburile verbale cu doamna Heard – de la care obține informație după informație – sunt tensionate. Merge pe linia decredibilizării acesteia. În unanimitate juriul înțelege: Amber Heard nu este victima, ci agresorul – un om dovedit în centrul propriilor minciuni…! Judecătorul o obligă la plata a 10 milioane de dolari d-lui Depp…

Vorbitor nativ de limbă spaniolă, Camille Vasquez are doar 37 de ani. S-a născut în San Francisco din părinți cubanezi și columbieni. A absolvit cu Magna Cum Laude Universitatea din California de Sud în 2006, iar în 2010 Southwestern Law School din Los Angeles. Este expertă în formularea de strategii de litigii ofensive și defensive. Are experiență în managementul reputației. În 2021 cei mai buni avocați din America o recomandaseră în revista barourilor de avocați la „One to Watch” – un fel de „Așa DA”!

Frumusețe naturală, inteligență și clasă, pasionată de munca ei și de dreptate, talentată și stilată, educată și pricepută – o inspirație pentru atât de mulți.

 „Camille este noul meu EROU”- se entuziasmează o tânără; „Când voi fi mare, vreau să fiu ca ea!” – comenta fascinat un adolescent; „Fac 60 de ani anul acesta. Mi-aș fi dorit să fiu precum Camille…!” – se confesa neputincios un bătrân.

Dacă felul de a fi al unui om este de așa fel încât cineva să poată spune într-o zi – „vreau și eu sa fiu ca tine!” – înseamnă că acel gen de oameni ar putea constitui un model cu adevărat vrednic de urmat! Iar acesta ar fi probabil exact tipul de motivație de care este nevoie astăzi.

Sigur, tutorialele de machiaj sau episoadele de umor cu care ne consumăm uneori timpul sunt relaxante. Totuși, dacă fericirea se gaseste în muncă și cu toții iubim momentele de culme ale acesteia – de ce o căutăm în relaxare? A face lucruri dificile nu este în natura noastră? Dificil nu înseamna imposibil, ci doar…muncă mai intensă și disciplină mai multă!

La urma urmei iarba nu este mai verde în gradina altuia, ci este mai verde acolo unde …o uzi! Admite – toate lucrurile sunt grele înainte de a fi ușoare! Nici Camille n-a devenit Camille peste noapte…

Iar dacă nu-ți faci timp să lucrezi ca să-ți creezi viața pe care ți-o doresti, vei fi cumva forțat să petreci apoi o mulțime de timp tratând cu felul de viață pe care alții îl vor genera pentru tine – și pe care de fapt nici nu ți-l dorești…!

Care este părerea ta: victoria Camillei Vasquez în procesul Johnny Depp vs Amber Heard s-a datorat mai mult talentului ei sau muncii ei? Sau altor lucruri? Lasă-ne un comentariu.

Dacă preferi o discuție personală, îți putem facilita o întâlnire cu un reprezentant din zona ta.
În acest sens, pentru stabilirea detaliilor concrete (ziua, ora etc.) ne poți contacta aici, pe chat, sau la adresa de email contact@opiniaproduction.ro


Adaugă comentariul tău și ia parte la conversație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings