in

DOLARUL. EȘTI SIGUR CĂ PICĂ? BIBLIA DESPRE DESTINUL AMERICII

Performanță uriașă a Americii: la sfârșitul anului 2023, datoria guvernamentală a ajuns la uriașa sumă de 34.001 de miliarde dolari! Limita de îndatorare a guvernului aprobată de Congres fusese de 31,4 trilioane de dolari – dar la jumătatea anului 2023, limita a fost depășită. Tot ce ținea de finanțările guvernamentale urma să devină nesustenabil!

Ministerul de Finanțe al țării a fost nevoit să recurgă la măsuri de urgență pentru a-și putea continua operațiunile financiare. În cele din urmă, administrația americană a cerut Congresului să mărească limita datoriei. Republicanii care controlează Camera Reprezentanților au fost de acord să ridice plafonul datoriei, dar sub rezerva unor reduceri bugetare semnificative.

Pe 3 iunie, 2023, președintele Joe Biden a semnat un proiect de lege, aprobat anterior de Congres pentru creșterea plafonului de îndatorare! Dar aceasta nu este decât o soluție temporară. Conform previziunilor, noua limită va fi atinsă pe 2 ianuarie 2025!

Președintele băncii centrale americane (FED), Jerome Powell, a declarat că „pe termen lung SUA se află pe o cale fiscală nesustenabilă pentru că datoria crește mai repede decât poate să crească economia”.

Situația devine tot mai complicată: Arabia Saudită (iunie2024) cochetează să intre în BRICS, și, împreună cu alte țări, își propune să renunțe la dolar în comerțul internațional și-n tranzacțiile cu petrol!

Țările lumii au faima lor. China – fabrica lumii, Rusia exportă gaz, India livrează software, Franța parfumuri, Germania mașini, Grecia / Italia / Spania sunt faimoase prin turism…

Dar America? Ea exportă tehnologie Hi Level și… dolari(!)… sub formă de împrumut! Și totuși dolarul domină schimburile comerciale ale lumii – 58,36% din rezervele lumii sunt în dolari, 20,5% în euro și numai 2,7% în yuanul chinezesc! În ciuda datoriilor guvernamentale uriașe dolarul este încă privit ca fiind moneda de refugiu în vremurile de criză! Astfel, întreaga economie mondială susține datoria americană! Asta înseamnă putere!

Sunt peste 100 de ani de cand America domină istoria lumii dar… și afacerile ei! Apusul marilor puteri europene la sfârșitul primului razboi mondial a adus pe scenă o putere nouă, flămândă de putere și de autoritate, care a umplut locul lăsat liber de puterile slăbite ale lumii, după Marele Război! Președintele Robert Woodrow Willson, a fost cel care a impus condițiile la Conferința de Pace de la Paris din 1919 și ratificate prin Tratatul de la Versailles. De atunci afacerile lumii se stabilesc la Washington DC.

Desigur, nu toate națiunile lumii sunt încântate de starea de fapt din politica prezentă dar, deși dă semen de slăbiciune, America încă este acolo… Sub o conducere autoritară, China, puterea economică ce se ridică și amenință rolul dominant al SUA, slăbește vizibil autoritatea lidership-ului  American!

Acum se pare că America este pândită de colapsul financiar. Țările BRICS simt miros de sânge și încearcă o schimbare fundamentală în afacerile lumii. Marea întrebare, pentru țările care ezită asocierea cu una dintre părți, este cu privire la apusul puterii americane! Va fi? Poate…  spun unii, dar… când?

Și totuși, o lecție de profeție biblică ar oferi mai multe răspunsuri decât întrebări! Pentru că profeția spune… nu, America nu va cădea. Capitolul 13 din cartea Apocalipsei descrie răspicat destinul ei în vremurile finale ale istoriei pământului. Pe cine n-ar interesa un astfel de subiect? Detalii uimitoare sunt prezentate în materialul următor:

TOP 7 LUCRURI DIN BIBLIE DESPRE DESTINUL AMERICII

Nr. 1 Profeția plasează apariția SUA în perioada în care fiara dintâi (romano-catolicismul) primește o rană de moarte din partea Franței ( în 1798 Napoleon Bonaparte, prin mâna generalului Berthier, ia prizonier pe Papa Pius al VI-lea, iar Statul Papal este înlocuit cu Republica Romană).
,,Apoi am văzut ridicându-se din pământ o altă fiară…” Apocalipsa 13:11

Nr. 2 Începutul a fost promițător. SUA, inocentă ca un miel, implementa două principii de bază: libertatea civilă şi cea religioasă.
,,…care avea două coarne ca ale unui miel…” Apocalipsa 13:11

Nr. 3 SUA vor ajunge să susțină prima fiară – adică romano-catolicismul – care se va fi refăcut între timp (de la lovitura de moarte primită din partea armatelor franceze).
,, Ea lucra cu toată puterea fiarei dintâi înaintea ei și făcea ca pământul și locuitorii lui să se închine fiarei dintâi, a cărei rană de moarte fusese vindecată.” Apocalipsa 13:12

Nr. 4 SUA va ajunge să legifereze o închinare religioasă specifică fiarei persecutoare din Evul Mediu (romano-catolicismul).
,,Ea a zis locuitorilor pământului să facă o icoană fiarei, care avea rana de sabie şi trăia.” Apocalipsa 13:14

Nr. 5 Pentru a putea impune un decret de moarte universal, se înțelege că SUA trebuie să fie încă lider global.
,,Şi să facă să fie omorâţi toţi cei ce nu se vor închina icoanei fiarei.” Apocalipsa 13:15

Nr. 6 SUA va exercita sancțiuni economice totale înspre sfârșitul istoriei lumii.
,,Şi a făcut ca toţi… să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte, şi nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei sau numărul numelui ei.” Apocalipsa 13:16-17

Nr. 7 Rolul SUA în profeția biblică plasează națiunea sub incidența cuvintelor lui Isus Hristos.
,,Isus a zis ucenicilor Săi: „Este cu neputință să nu vină prilejuri de păcătuire; dar vai de acela prin care vin!” Luca 17:1

Dacă preferi o discuție personală, îți putem facilita o întâlnire cu un reprezentant din zona ta.
În acest sens, pentru stabilirea detaliilor concrete (ziua, ora etc.) ne poți contacta aici, pe chat, sau la adresa de email contact@opiniaproduction.ro


Adaugă comentariul tău și ia parte la conversație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings