in

DONALD TRUMP. SĂ FACEM AMERICA MĂREAȚĂ DIN NOU. BIBLIA DESPRE VANITATE

Cunoașteti cu siguranță numele omului care și-a asumat cu încredere faimosul slogan electoral în anul 2016: „Să facem America din nou măreață!”. Donald Trump, al 45-lea președinte al SUA. Și iată America, la cinci ani de la câștigarea alegerilor. Cât de măreață a devenit între timp America? G-7… Zidul contra mexicanilor… Problemele climatologice… Pandemia … Mișcarea „Viețile Negrilor Contează”… Contestațiile electorale… Capitoliul SUA …

Aceste imagini nu par a fi împlinirea „profețiilor” Sfântului Hollywood? „Lipsa de respect invită altă lipsă de respect, un act de violență invită pe altul, iar atunci când cineva uzează de poziția sa înaltă pentru a-i intimida pe alții, noi cu toții avem de pierdut” „Conducerea ineficientă a lui Donald Trump a înrăutățit grozav criza în care ne aflăm…” „Este imperativ să respingem discursul la ură, dezinformarea și negativitatea în online…”

„Adevărul nu este la unul ca el… este un președinte fals” Profeții din prima jumătate a Hollywoodului! Cealaltă jumătate a Hollywoodului – alte profeții: „Trump… ar trebui să fie președintele Statelor Unite!” „Este un tip grozav, tipul perfect pentru funcția aceasta (de președinte)” „Treziți-vă, deschide-ți ochii, Trump este omul (destinului)!”

Care dintre cele două jumătăți ale Hollywood-ului ar trebui să primească încredere? În mod ironic, Hollywood-ul are îndrăzneala de a fi dogmatic deși el este chintesența și susținătorul cel mai înfocat al decăderii morale și indecenței în întreaga lume. Unde mai găsești o industrie care se clatină în opulență și strălucire, dar care în realitate, este un peisaj sinistru de inimi rănite, case pustii și vieți spulberate? Să presupunem acum că solicităm lămuriri mass-mediei.

Cât de măreață a ajuns America? Pur și simplu compară expunerea aceluiași eveniment politic pe CNN, Fox News, Russia Today sau Al Jazeera. Este o chestiune de secunde pentru a înțelege ideea lui Malcolm X: „Presa a ajuns atât de puternică în rolul său de a făuri pseudo-realități, încât este în stare să-l facă pe criminal să arate ca fiind victimă iar pe adevărata victimă să pară că este criminalul”. Mai multe perspective pentru SUA: Vladimir Putin? Jair Bolsonaro? Beniamin Netaniahu? Hassan Rouhani? Nicolas Maduro? Kim Jong Un?

Ce au ei de spus despre „măreața” Americă? Mai bine nu deschidem subiectul, pentru că n-o să știm niciodată ce se ascunde de fapt la adăpostul zâmbetelor perfecte ale politicienilor. În orice caz, în momente copilărești precum acestea ale națiunii cu un mare destin – vă rugăm să luați în considerare această OPINIE. Să presupunem că această referință biblică este adevărată: „Ale Tale* sunt, Doamne, mărirea, puterea şi măreţia, veşnicia şi slava, căci tot ce este în cer şi pe pământ este al Tău”.

Atunci singura situație permisă de a aduce mărire cuiva este când o ființă umană, o entitate sau o națiune îl mărește pe Dumnezeu! Când oamenii, entitățile sau națiunile se autoploslăvesc, megalomania rezultată dezamăgește. Rezultatul? Știri false, produse de oameni falși care au o imagine falsă de întreținut!

La urma urmei, în viață, nu ar trebui să ne simțim nefericiți că trecem neobservați, ci că nu facem lucruri remarcabile în raport cu Cel care merită cu adevărat prima poziție.

Dacă preferi o discuție personală, îți putem facilita o întâlnire cu un reprezentant din zona ta.
În acest sens, pentru stabilirea detaliilor concrete (ziua, ora etc.) ne poți contacta aici, pe chat, sau la adresa de email contact@opiniaproduction.ro


Adaugă comentariul tău și ia parte la conversație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings