in

EUROVISION 2024. DISPLAY OCULT. BIBLIA DESPRE SATANISM

Și anul acesta Eurovisionul a confirmat tradiția din ultimii ani – niciun Eurovision fără scandal! Cu fiecare an care trece, devine tot mai mult o rampă de lansare pentru… nimeni (Nemo) sau… nimic .

Nemo, care în traducere chiar înseamnă NIMENI – este chiar câștigătorul de anul acesta – cu nimic mai puțin controversat decât câștigătorii din ultimii ani!

Vocile contează din ce în ce mai puțin în fața coregrafiei dominate de nudism și devianțe sexuale. Dacă până acum fanii asimilau și promovau manifestări considerate deviante, anul acesta reprezentanta non-binară a Irlandei a reușit să scandalizeze pe oricine prin ținuta ei gotică și manifestările sataniste!

Bambie Ray Robinson, o cântăreață care se declară drept non binară a pus pe jar fanii Eurovisionului care se familiarizaseră cu promovarea homosexualității și a altor inversiuni. Fanii s-au declarat siderați de prestația artistei-vrăjitoare, declarând că vor avea coșmaruri din cauza punerii în scenă a unei interpretări care seamănă cu o exorcizare pe invers.

Bambie a declarat ulterior că ea nu practică satanismul, ci este doar vrăjitoare, mai exact „vrăjitoare gotică gremlin goblin”. Potrivit cotidianului englezesc „The Mirror”, aceasta a mai declarat că îi respectă pe sataniști pentru că: „trăiesc în lumină și sunt atât de amabili”. Din tribune un grup de practicanți ai satanismului și chiar un preot satanist fluturau steagul Irlandei, o țară eminamente catolică… Se pare Eurovisionul însuși se pare că are nevoie de exorcizare.

Așa că și anul acesta la Eurovision am avut de toate! Întrebarea de pe buzele tuturor: care este următoarea frontieră pe care concursul o va depăși în anul următor? Cei mai mulți spun însă, mai pe șoptite și unii chiar cu voce tare că s-a ajuns prea departe!

Nu este prima dată când vedete din lumea muzicii sau din lumea filmului promovează explicit vrăjitoria, spiritismul și satanismul în formele lor cele mai oculte! Până și faimoasa cântăreață americană, până de curând catalogată creștină practicantă și „fată cuminte” Taylor Swift, în turneul din 2023, Eras Tour, a introdus o piesă cu incantații și dansuri de inspirație esoterică în care ea se descoperă ca o autentică preoteasă luciferică!

Aceasta oare, pentru că publicul o cere sau pentru că trăim o nouă paradigmă în care revin în forță credințele ancestrale în zei și forțe oculte? Considerate de mult apuse, acestea nu au dispărut în realitate niciodată. Mai mult, acestea au îmbrăcat haine creștine și s-au ascuns – timp de secole – în practicile fără origine biblică ale multor biserici!

Poate de aceea se vorbește atât de insistent, în ultimul timp, despre neopăgânismul în plină dezvoltare în țările creștine, care ținteește cu precădere noile generații! Poate de aceea Bambie Ray Robinson s-a simțit în largul ei în mijlocul fanilor extaziați!

Probabil că înainte de exorcizarea Eurovisionului ar trebui exorcizat creștinismul de practicile împrumutate din lumea antică păgână – am avea atunci, o reîntoarcere la creștinismul autentic al bisericii apostolice, o reîntoarcere la creștinismul biblic!

Poate de aceea, cu privire la Eurovizion, n-ar fi deloc deplasată aplicarea cuvintelor Mantuitorului: „acest soi de draci nu iese afară decât cu rugăciune şi cu post.”

Dacă vrei să afli mai multe despre subiectul acesta, vezi și materialul următor:

TOP 7 LUCRURI DIN BIBLIE DESPRE SATANISM

Nr. 1 Rugăciunea ferventă și postul sunt necesare pentru eliberarea de sub puterea demonică.

„Acest soi de draci”, le-a zis El, „nu poate ieși decât prin rugăciune și post.” Marcu 9:29

Nr. 2 Nu ne luptăm doar cu egoismul și răutatea din noi, ci și cu demonii, îngerii căzuți.

,,Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii și sângelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac…” Efeseni 6:12

Nr. 3 Satanismul reușește să atragă prin perfidie.

,,Și nu este de mirare, căci chiar Satana se preface într-un înger de lumină.” 2 Corinteni 11:14

Nr. 4 În spatele zeităților cărora păgânii le aduceau jertfe, se ascundeau de fapt demoni.

,,Ce jertfesc Neamurile jertfesc dracilor, și nu lui Dumnezeu. Și eu nu vreau ca voi să fiți în împărtășire cu dracii.” 1 Corinteni 10:20

Nr. 5 Deși Satana este cel care orchestrează răul, el îi înșală pe mulți să i se închine.

,,Și balaurul cel mare, șarpele cel vechi, numit diavolul și Satana, acela care înșală întreaga lume, a fost aruncat pe pământ.” Apocalipsa 12:9

Nr. 6 Satanismul nu este doar despre practici stranii, ci cuprinde orice gând și plan rău.

,,Voi aveți de tată pe diavolul; și vreți să împliniți poftele tatălui vostru. El de la început a fost ucigaș; și nu stă în adevăr, pentru că în el nu este adevăr.” Ioan 8:44

Nr. 7 Nu putem fi neutri, dacă nu suntem cu Dumnezeu suntem automat cu Satana.

,,Nicio slugă nu poate sluji la doi stăpâni; căci sau va urî pe unul, și va iubi pe celălalt sau va ține numai la unul, și va nesocoti pe celălalt. Nu puteți sluji lui Dumnezeu și lui Mamona.” Luca 16:13

CONCLUZIE: ,,Supuneți-vă, dar, lui Dumnezeu. Împotriviți-vă diavolului, și el va fugi de la voi.” Iacov 4:7

Dacă preferi o discuție personală, îți putem facilita o întâlnire cu un reprezentant din zona ta.
În acest sens, pentru stabilirea detaliilor concrete (ziua, ora etc.) ne poți contacta aici, pe chat, sau la adresa de email contact@opiniaproduction.ro


Adaugă comentariul tău și ia parte la conversație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings