in

EXTRATEREȘTRII / UFO. SUNT DEJA AICI? BIBLIA DESPRE EXTRATEREȘTRI

Solicitanții de explicații serioase cu privire la fenomenul Obiectelor Zburătoare Neidentificate (OZN-uri) resimt întotdeauna dezamăgire în urma explicațiilor primite. De-a lungul anilor, oficialii – oameni de știință – au enumerat teorii necredibile chiar și pentru ei înșiși. La urmă de tot, cu jumătate de glas, fac loc așteptărilor febrile ale auditoriului întotdeauna stârnit: dar, ar putea fi inclusiv ființe extraterestre care ne viziteaza planeta…!

În mai 2022, Congresul american avea să țină prima ședință publică privind OZN-urile, după mai bine de 50 de ani. Frenetică, societatea – simplu public sau experții în domeniu – s-a asigurat că întrebările ei aveau să ajungă în scris (!) pentru a putea fi luate în considerare în timpul audierilor. Ronald Moultrie, cel mai înalt oficial al Pentagonului în domeniul informațiilor, precum și Scott Bray, directorul adjunct al informațiilor navale, chemați în comisia specializată pe contraterorism și spionaj a Camerei Reprezentanților – trebuiau să răspundă unor problematici ieşite din comun: au fost observate OZN-uri în afara atmosferei Pământului?

Şi dacă da, ce interpretare este oferită? În ciuda dorinței intense a publicului de a ști sau de a înțelege, deslegarea misterului OZN se tot lasă așteptat. Pentagonul a depus în secret și fără rezultat eforturi de a verifica mărturiile piloților care au raportat că au văzut obiecte ciudate pe cer; propulsia și tehnologia acestora au rămas necunoscute chiar şi celei mai puternice țări din lume..!

Resemnat, Directorul NASA – Bill Nelson – admite: nu este clar nici măcar pentru cei din eșaloanele superioare ale agenției spațiale ce origini au OZN-urile! Oficialii serviciilor de informații – gen CIA – n-au oferit niciodată evaluări definitive a ceea ce ar putea fi sau transporta misterioasele obiecte! Când încercări nereușite după încercări nereușite de a explica fenomene complexe precum acesta sfârșesc dezamăgitor, poate ar fi de dorit ca experiența umană să testeze din nou, pentru răspunsuri, zona…religiei! Credincios sau nu, nimeni nu poate trăi total în afara influenței ei.

De ce n-ar fi religia chiar acel mobil prin care societatea să-și asigure, medieze sau procure mult doritul contact de grad zero cu lumile astrale – spre care tânjește? Răspunsurile diferitelor religii surprind în a admite existența unor lumi extraterestre! Budiștii postulează un univers neînchipuit de mare, plin pretutindeni de ființe vii!

Prezențe din afara spațiului terestru nu reprezintă o provocare prea mare pentru principiile lor de bază! Islamicii sunt convinși că toate ființele din univers îl slujesc pe Allah, iar aceste ființe nu sunt neapărat îngeri! Mozaicii lasă și ei loc ideii că omul nu este singurul rezident inteligent al lumii lui Dumnezeu. Creștinii dispun probabil de explicația cea mai laborioasă pentru frământările în discuție. Ei afirmă curajos credința în existența unor prezențe extraterestre inteligente.

Cea mai aleasă dintre acestea, Fiul lui Dumnezeu — reprezentant al forțelor binelui — coborât întâia oară pe planeta aceasta pentru a lupta contra forțelor răului, va reveni – a doua oară – să-i recupereze pe urmașii Săi! În spatele fenomenului supranatural OZN s-ar afla o altă ființă inteligentă, de asemenea nepământeană, un geniu al răului, Lucifer, numit uneori „domnul puterii văzduhului”, foarte interesat să contrafacă revenirea Fiului lui Dumnezeu și să blocheze accesul spre spațiul cosmic al celor ce-și vor fi făcut alegerea de partea binelui sau a credinței…!

Despre aceasta este în realitate narațiunea Fiului lui Dumnezeu, surprinsă de Scripturi: „Să nu vi se tulbure inima. Aveţi credinţă în Dumnezeu şi aveţi credinţă în Mine. În casa Tatălui Meu sunt multe locaşuri. Dacă n-ar fi aşa, v-aş fi spus. Eu Mă duc să vă pregătesc un loc. Şi după ce Mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi”. (Ioan 14:1-3)

Timpul va dezvălui cel mai bine ce sunt obiectele zburătoare neidentificate, cine este în spatele lor, iar dacă sunt reale – care ar fi cu adevărat intențiile lor!

Tu ce explicații ai pentru fenomenul OZN? Opinia Production este un storyteller care explorează lumea şi experiența umană din perspectivă creștină. Explorează și tu cu noi!

Dacă preferi o discuție personală, îți putem facilita o întâlnire cu un reprezentant din zona ta.
În acest sens, pentru stabilirea detaliilor concrete (ziua, ora etc.) ne poți contacta aici, pe chat, sau la adresa de email contact@opiniaproduction.ro


Adaugă comentariul tău și ia parte la conversație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings