in

KATE MIDDLETON. SIMPLITATEA ÎN RELAȚIILE PUBLICE. BIBLIA DESPRE BUNĂTATE

13 Mai 2020. Era o zi plăcută, cu un orizont total luminos pentru membrii familiei regale britanice, momentan blocați pe domeniul regal Anmer Hall, Norfolk. Cauza: restricții generale legate de pandemie. Ținând un telefon în mână, Kate Middleton, ducesa de Cambridge, privește spre curte. Copiii ei, George și Charlotte, tocmai începuseră o joacă zgomotoasă în grădina îngrijită impecabil.

Același 13 mai. Este o zi plăcută, dar fără vreo așteptare specială pentru Len Gardner, un pensionar de 85 de ani, blocat și el în căsuța sa din Batley, West Yorks. Cauza în ce-l privește: cancer al vezicii urinare, în așteptarea intervenției chirurgicale. Prin ușă întredeschisă, domnul Len se uită fără vlagă spre Shirley, soția sa suferindă de Alzheimer, în efortul ei complicat de a-i pregăti o ceașcă de ceai.

Două lumi total diferite, nu? Să aruncăm o privire mai atentă.

Telefonul domnului Len începe să sune prelung.

Răspunde cu o voce stinsă și nu pare să înțeleagă cu exactitate: „Casa Regală ?! Ducesa de Cambridge ?! Pentru mine?!”

Chiar așa!

Prima lui întrebare: „Cum ar trebui să mă adresez?” Vocea feminină i-a răspuns simplu: „Spune-mi Catherine”.

Apoi a urmat o conversație de 30 de minute – poate mai mult. Despre ce a fost conversația? Dumnezeu stie! Dar chiar contează? Putea fi despre orice: bucurii, boli, așteptări, singurătate. Poate despre copiii Ducesei. Poate despre mâncarea preferată a bătrânului.

Altfel, nu se explică de ce, la trei zile de la conversația lor, Len a primit de la ducesă un aparat nou de firmă pentru făcut paste. Pe lângă aceasta, încă două kilograme de făină specială!

„Voi prețui conversațiile acelea pentru tot restul vieții mele … Mi-au dat putere să merg înainte” – avea să detalieze ulterior Dl Len publicației The Sun.

Ce sunt acestea? Simple aranjamente ale echipei de Relații Publice, nu? Este doar publicitate anticipată pentru viitoarea regină a Angliei, corect? Dacă da sau nu – de ce ne-ar păsa? Gestul Ducesei n-a fost suficient de regal?

Întotdeauna exista ceva de natură regală în gesturile mici de slujire. Ei bine, mulțumim, Catherine, pentru că ne-ai dat impresia că trăim în aceeași lume!

În ceea ce privește restul oamenilor, nimeni nu are de ce să fie nemulțumit. Avem cu toții o Persoană regală căreia putem să ne adresăm! Invitația este să-l chemăm pe nume: „ Spune-mi Iisus!” Adică Iisus Hristos. Spre El suntem invitați să ne confesăm cu toate problemele noastre – de sănătate, slujbă sau familie.

El are atât de multe încurajări pentru noi, atât de multe daruri, atâtea orizonturi de atins!

De fiecare dată când acționăm în maniera Lui, când schimbăm cursul vieții cuiva în bine, schimbăm de fapt cursul istoriei umane! Și – făcând astfel de lucruri – suntem cu toții de natură regală!

Dacă preferi o discuție personală, îți putem facilita o întâlnire cu un reprezentant din zona ta.
În acest sens, pentru stabilirea detaliilor concrete (ziua, ora etc.) ne poți contacta aici, pe chat, sau la adresa de email contact@opiniaproduction.ro


Adaugă comentariul tău și ia parte la conversație

Dacă preferi o discuție personală, îți putem facilita o întâlnire cu un reprezentant din zona ta.
În acest sens, pentru stabilirea detaliilor concrete (ziua, ora etc.) ne poți contacta aici, pe chat, sau la adresa de email contact@opiniaproduction.ro


Adaugă comentariul tău și ia parte la conversație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings