in

NOSTRADAMUS. SE-APROPIE AL III-LEA RĂZBOI MONDIAL? BIBLIA DESPRE PROFEȚII ADEVĂRAȚI

Perspectiva sfârșitului lumii agită apele și așa învolburate ale unei lumi care și-a pierdut direția! Printre alegații fataliste ecologice și fantasme extraterestre își face tot mai mult loc, în lumea modernă, o tagmă a prezicătorilor, a profeților, de ce nu, a ghicitorilor și vrăjitorilor sau, măcar, a puzderiilor de horoscoape ce inundă tot mai mult mass media! Catrenele lui Nostradamus  ocupă din nou spațiul mediatic… Și curg, ca un șuvoi de neoprit amenințările apocaliptice:

După „șapte luni”, „un Mare Război!” Al III-lea război mondial..? Rusia contra NATO, nu?

„Un mare imperiu distrus!” Sigur Rusia! Sau poate…China!?

„Un papă nou, unul tânăr, ultimul!” Deci dezastruos pentru viitorul bisericii romano-catolice..!

Nici familia regală britanică nu scapă de amenințare – regele Charles ar trebui să iasă din scenă și moștenitorul tronului să nu fie cel așteptat ci o mare surpriză succesorală…

O bombă nucleară detonată undeva între Marea Neagră și insula Rhodos… și desigur, și o profeție despre Marte!

Dar… la fel sunau amenințările și anul trecut și acum doi ani și… Aceleași catrene, 942 la număr, publicate în 1555, au fost aplicate la fiecare generație, la fiecare eveniment, de multe ori retroactiv… doar, doar… se vor nimeri! Ar trebui subliniat faptul că Nostradamus a fost un astrolog fracez, convins, ca mai toți oamenii timpului său, că astrele Universului  influențează și ghidează viața și viitorul fiecărui om! Nu degeaba s-a numit Evul Mediu întunecat! Nu este dureros că astăzi a reînviat această credință obscură, milioane de oameni consultând în fiecare zi horoscopul pentru a-și împlini destinul?

Dacă este să te iei după catrenele lui Nostradamus, până la urmă poți să interpretezi orice! Și el nu este singurul!

În spațiul balcanic, an de an se interpretează  și reinterpretează prezicerile faimoasei „Baba Vanga”, bulgăroaica cu ochii închiși, dar care ar fi văzut lucrurile viitoare mai ceva ca un film în derulare!  

Tagma lor se încheie – la pragul cel mai de jos – cu vrăjitoarele și cititoarele viitorului în …palmă! Căci trebuie ca fiecare categorie socială sau zonă a lumii să-și aibe propriul văzător, nu-i așa…?

 Chiar ne interesează sau este o simplă curiozitate? Este doar o mare înșelătorie sau chiar este cineva care ne poate spune evenimentele viitorului?

Poate ar trebui să vedem și declarația lui Isus Hristos: „Se vor scula mulți prooroci mincinoși și vor înșela pe mulți”. Matei 24:11. Această avertizare subliniză și existența profeților adevărați! Pentru că da, istoria umanității este însoțită de experiența profetică: „Dumnezeu nu face nimic fără să-Şi descopere taina Sa slujitorilor Săi prooroci”(Amos3:7).

Cei care ar încerca o asociere a profețiilor biblice cu catrenele lui Nostradamus, ar trebui să analizeze nivelul de claritate al profețiilor biblice, și intregralitatea împlinirii lor!

Profețiile făcute cu 2500 de ani înainte, de profetul Daniel – s-au împlinit cu o exactitate fascinantă – o istorie a lumii în desfășurare, cu succesiunea marilor imperii, începând anii 500 î.Hr. Iar declarațiile profetice nu sunt ascunse enigmatic în stihuri care ar putea să spună orice! Profetul Isaia îl amintește pe nume – Robul meu Cir – pe împăratul persan care avea să dea decretul eliberării poporului Israel, cu mai bine de 200 de ani înainte de nașterea lui și de apariția pe scena istoriei a Imperiului Persan! Dispariția imperiului asirian și distrugerea din temelii a capitalei lui, Ninive – au împlinit o profeție făcută pe vremea când nicio putere nu se putea opune ferocelor armate asiriene! Era ceva de necrezut și totuși… profeția s-a împlinit exact! Mai bine de 300 de profeții ale Vechiului Testament cu privirea la nașterea și viață pământeană  lui Hristos, s-au împlinit toate, fără nicio exceție! Profețiile din cartea Apocalipsei lui Ioan se încadrează în aceleași coordonate!  Așa că dacă ne interesează viitorul – ar trebui să ne întoarcem la Biblie!

De fapt, testul dacă un profet este adevărat sau nu, este cu privire la împlinirea prezicerilor lui! E corect, nu?

Și atunci, ne întrebăm: face Nostradamus parte din categoria profeților adevărați?

Lincoln observa odinioară: „Poți păcăli pe unii oameni tot timpul și pe toți oamenii câteodată, dar nu poți păcăli toți oamenii tot timpul”.

Tocmai de aceea iți recomand insistent materialul următor:

TOP 7 LUCRURI DIN BIBLIE DESPRE PROFEȚII ADEVĂRAȚI

Dacă preferi o discuție personală, îți putem facilita o întâlnire cu un reprezentant din zona ta.
În acest sens, pentru stabilirea detaliilor concrete (ziua, ora etc.) ne poți contacta aici, pe chat, sau la adresa de email contact@opiniaproduction.ro


Adaugă comentariul tău și ia parte la conversație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings