in

NOURIEL ROUBINI. NOSTRADAMUS IN ECONOMIE. BIBLIA DESPRE PREZICERILE UMANE

Un număr din ce în ce mai mare de oameni încep să-l numească pe Nouriel Roubini profet! Însă cui îi plac profeții? Ei bine, marea majoritate a oamenilor nu-i îndrăgesc!! Pentru că au în vedere scrieri precum cele ale lui Nostradamus – predicții despre ascensiunea lui Hitler, asasinarea lui J.F. Kennedy, atacurile din 11 septembrie etc. Sau vechi profeții mayașe: California inundată prin potop, alunecarea Los Angeles-ului în Oceanul Pacific, sfârșitul civilizației prin foc și așa mai departe.

Ei bine, poți să-ți permiți un zâmbet larg! Chiar ai avea de ce! Totuși, ce zici de „profețiile” lui Nouriel Roubini? Iată câteva: Pentru Der Spiegel: Donald Trump va pierde alegerile din SUA! Pentru BBC: vor urma 10 ani de depresie economică profundă datorită pandemiei de coronavirus din cauza nivelului ridicat al datoriei publice! Pentru Project Syndicate: sistemele Artificial Intelligence, 5G, apoi robotica și tehnologia vor crea sciziuni uriașe între SUA și China, iar încălzirea globală va genera dezastre ecologice cu pierderi uriașe!

Ca să nu mai vorbim de predicțiile anului 2006 – o criza financiară „catastrofală” pe care băncile centrale nu o vor putea preveni. Prăbușirea Lehman Brothers în 2008 a fost punctul de plecare pentru criza financiară care a afectat ulterior întreaga lume! Observați totuși că Nouriel Roubini nu este un profet! El este doar profesor de economie la Stern School of Business de la Universitatea din New York.

Se specializează continuu în macro-economie și previziuni financiar-bancare. Predicțiile sale derivă din analize și statistici; de asemenea, din fler și inteligență. Clarviziunea sa are la bază o judecată informată. Chiar dacă cunoaștem aceste lucruri, dorința noastră de a cunoaște viitorul nu se diminuează! Ne va fi posibil să trăim cel puțin câteva secole, grație avansului cercetărilor medicinii, măcar precum mutanții din Alita Battle Angel?

Vom putea zbura spre Marte cu navele spațiale ale lui Elon Musk sau ne vom distruge planeta cu rachetele nucleare ale lui Kim Jong-un? Tema profetică – o eternă controversă! Nu ar trebui să fim prea surprinși de existența profeților autentici, acele persoane distinse folosite de Dumnezeu pentru a-Și comunica mesajele de-a lungul timpului.

Profetul Daniel avea să prezică data exactă a răstignirii lui Iisus Hristos cu aproximativ jumătate de mileniu înainte ca aceasta să aibă loc! Profetul Zaharia avea să menționeze suma exactă de bani pe care Iuda avea să-l vândă pe Iisus Hristos: 30 monede din argint!

Cât despre profetul Isaia, o altă descriere detaliată emoțională a crucificării: cămașa, mormântul, întreaga agonie, întreaga suferință! Ar fi utilă lectura întregului capitol 53 al cărții lui Isaia! La urma urmei, cu toții suntem în căutarea unui semnal dinspre viitor!

Prietenii apropiați sau analiștii economici nu ni-l pot oferi. Poate ar trebui să-l căutăm în altă parte. În scrierile profetice autentice!

Dacă preferi o discuție personală, îți putem facilita o întâlnire cu un reprezentant din zona ta.
În acest sens, pentru stabilirea detaliilor concrete (ziua, ora etc.) ne poți contacta aici, pe chat, sau la adresa de email contact@opiniaproduction.ro


Adaugă comentariul tău și ia parte la conversație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings