in

PRINȚUL HARRY ÎN CONTACT CU SPIRITE RELE. BIBLIA DESPRE SPIRITISM

Prințul Harry – fiul cel mic al Regelui britanic Charles al III-lea – a consultat un medium spiritist pentru a lua legătura cu sufletul mamei sale Diana, decedată în Paris, în anul 1997, în urma unui accident de circulație! Îndurerat de pierderea ei, Harry relatează în autobiografia sa, SPARE (Fiu de rezervă),  publicată pe 10 ianuarie 2023, că s-a adresat unei femei care pretindea că are abilitatăți supranaturale de a comunica cu morții! Prin aceasta ar fi primit chiar și un mesaj de la regretata Alteță Regală Prințesa de Wales, care i-ar fi transmis, din lumea de dincolo,  că este fericită că el „trăiește viața pe care ea nu a putut să o trăiască”.

Această relatare, împreună cu alte peripeții trăite de el în casa regală britanică, au stârnit furia tabloidelor londoneze! Controversele create de drogurile consumate în tinerețe, de faptul că fratele său William (succesorul tronului) și ducesa Kate (cumnata) i-au sugerat cândva să îmbrace o uniformă nazistă, că Megan (soția) a insinuat într-altă ocazie că pe Kate n-o prea duce capul, și că William enervat l-a trântit la pământ pe Harry, uciderea  a 25 de talibani și… altele, au stârnit o adevărată furtună!

„Ți-ai vândut sufletul, Harry” a apărut pe coperta Daily Express! Dacă unele dintre evenimentele amintite pot fi, cât de cât, trecute cu vederea, implicarea în spiritism exprimă în schimb dezechilibre sufletești îngijorătoare.

De ce ar fi ședința spiritistă atât de gravă? Doar niște prieteni de încredere i-au recomandat-o..! Și, la urma urmei nu este nici singurul! Spiritismul, în forma lui modernă, este prezent în toate păturile sociale, în toate țările și pe toate continentele! Brazilia este campioană în practicarea comunicării cu cei morți – 3,8 milioane fiind practicanți constanți, iar aprox 20 de milioane au avut cel puțin o experiență spiritualistă!

În anii 80, o asociație spiritistă braziliană ar fi oferit 5 milioane de dolari pentru cavoul din cimitirul Bellu al Iuliei Hașdeu, fiica marelui prozator Bogdan Petriceicu Hașdeu! Iulia, un adevărat geniu literar, a murit de tuberculoză la numai 19 ani! Distrus de această pierdere, Hașdeu a devenit pasionat de ședințele de spiritism, în speranța reluării dialogului cu fiica decedată, pe care o iubise enorm! El spune că a construit cavoul conform indicațiilor pe care le-a primit direct de la fiica lui! La cavoul din cimitirul Belu, Hașdeu obișnuia să țină ședințele de spiritism în care se sfătuia cu …Iulia!

Primul mesaj primit la cavoul din Bellu, conform relatărilor lui Hașdeu, a fost: „Sunt fericită! Te iubesc! Ne vom revedea! Asta ar trebui sa-ți fie de ajuns!”  Așa, a susținut el, a primit și planurile pentru celebrul castel spiritist, cel pe care avea să-l construiască la Câmpina, acolo unde a și continuat, până la moarte, experiențele spiritiste! Jurnalul scriitorului prezintă rezumatul a nu mai puțin de 101 ședințe de spiritism!

Dar ce este spiritismul?

În cea mai simplă descriere este credința că se poate comunică cu morții!

În afară de această practică „stranie” a comunicării cu lumea de dincolo, spiritismul are toate aparențele unei religii respectabile, iar ca să atragă, a adăugat o componentă socială, caritabilă și promovează o viață pozitivă, ordonată și chiar morală!

Poate că nu sună rău, însă înțelepciunea biblică reperează aici doar un alt lup îmbrăcat în haină de oaie!

Spiritismul, ca formă de manifestare păgână, regăsit în toate religiile ancestrale, a trecut printr-o metamorfoză, surprinzătoare cel puțin, în ultimul secol, de încreștinare, mulți creștini și lideri creștini ajungând să-l folosescă în închinarea lor! Lucrul acesta este cu atât mai suprinzător cu cât Biblia interzice dialogul cu morții: „Să nu vă duceți la cei ce cheamă duhurile morților” (Leviticul 19:31) și chiar rostește o averizare categorică: „Dacă cineva se duce la cei ce cheamă pe morți și la ghicitoare,… îl voi nimici din mijlocul poporului său.” (Leviticul 20:6)!

Ca eveniment istoric, Biblia spune că  Saul, împăratul Israelului a murit odinioară tocmai „pentru că a întrebat şi cerut sfatul celor ce cheamă morţii” (1Cronici10:13).

Desigur, afirmațiile prințului Harry pot fi trecute la fapt divers. Dar ce e de făcut când liderii marilor națiuni practică spiritismul în luarea unor decizii cruciale pentru omenire!? Cine își asumă consecințele!? Și, de fapt, cine ne răspunde de dincolo..? Cei morți sau este ceva mai înfricoșător?

Dacă vrei să afli mai multe, vezi și materialul următor:

TOP 7 LUCRURI DIN BIBLIE DESPRE SPIRITISM

Nr 1. Atunci şarpele a zis femeii: „Hotărît, că nu veţi muri: dar Dumnezeu ştie că, în ziua cînd veţi mînca din el, vi se vor deschide ochii, şi veţi fi ca Dumnezeu, cunoscînd binele şi răul.” (GEN 3. 4. 5) – Da, baza spiritismului şi vrăjitoriei a reprezentat-o minciunile iniţiate de Satan în grădina Edenului către primii oameni – Adam și Eva – Pentru a aduce la îndeplinire lucrarea sa fãrã sã fie vãzut, Satana a ales sã foloseascã șarpele ca medium – o travestire extrem de bine adaptatã pentru scopul pe care-l urmãrea, înselarea. – Iar când Satan vorbește printr-un medium, ideile deformate se transformă în neîncredere, neîncrederea se transformă în înstrăinare, iar înstrăinarea, în frică.

Nr 2. Să nu vă duceţi la cei ce cheamă duhurile morţilor, nici la vrăjitori: să nu-i întrebaţi, ca să nu vă spurcaţi cu ei. Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru (LEV 19. 31.) – Ghicirea, cititul în stele, vrăjitoria, descântecele, spiritismul, ghiocul, horoscopul, astrologia fac parte din arsenalul elaborat și totuși rudimentar al Satanei. – Oamenii nedeprinși să recunoască vocea lui Dumnezeu cad adesea pradă acestor tehnici distrugătoare ale diavolului.

Nr 3. – …El i-a zis: „Cum e la chip?” Şi ea (vrăjitoarea) a răspuns: „Este un bătrîn care se scoală, şi este învelit cu o mantie.” Saul a înţeles că era Samuel, şi s-a plecat cu faţa la pămînt, şi s-a închinat. (1SA 28. 14.) – În felul acesta este descrisă chiar de Biblie o manifestare antică a spiritismului. Descrisă, nu recomandată. Rezultatul participării la ședința de spiritism a fost tragică în ce-l privește pe curiosul împărat Saul, care dorea să afle voia lui Dumnezeu în locul interzis de Dumnezeu. – Rezultatul? Saul a murit, pentru că s-a făcut vinovat de fărădelege faţă de Domnul, al cărui cuvînt nu l-a păzit, şi pentru că a întrebat şi cerut sfatul celor ce cheamă morţii (1CR 10. 13.)

Nr 4. Apoi am văzut ieşind din gura balaurului şi din gura fiarei şi din gura proorocului mincinos, trei duhuri necurate care semănau cu nişte broaşte. Acestea sunt duhuri de draci, care fac semne nemaipomenite, şi care se duc la împăraţii pămîntului întreg ca să-i strîngă pentru războiul zilei celei mari a Dumnezeului Celui Atotputernic (APO 16, 13.14) – Metoda înșelării spiritiste a funcționat nu doar în antichitate, când aparent oamenii erau neinformați. Funcționează și astăzi și va cunoaște o creștere exponențială în ceea ce Biblia numește timpul din urmă.

Nr 5. Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii şi sîngelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpînitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii care sunt în locurile cereşti (EFE 6. 12.13) – Din cuvintele apostolului Pavel, care remarcă faptul că însuși – Satana se preface într-un înger de lumină. (Și) Nu este mare lucru dar dacă şi slujitorii lui se prefac în slujitori ai neprihănirii.(2CO 11. 14.15) aflăm că fenomenul spiritist nu este o saga, o poveste de speriat copii. – Demonii, prin interpuși umani deveniți medii chiar luptă contra oamenilor, uneori în ascuns, uneori pe faţă, în scopul transmiterii mesajelor lor deloc altruiste, ci în întregime lipsite de onestitate.

Nr 6. Dacă vi se zice însă: „Întrebaţi pe cei ce cheamă morţii şi pe cei ce spun viitorul, care şoptesc şi bolborosesc”, răspundeţi: „Nu va întreba oare un popor pe Dumnezeul său? Vai întreba el pe cei morţi pentru cei vii? La Lege şi la mărturie!” Căci dacă nu vor vorbi aşa, nu vor mai răsări zorile pentru poporul acesta. (ISA 8. 19. 20) – Deși complicate, Dumnezeu a oferit un zid de protecție incredibil: păzirea legii, a celor 10 porunci. Acesta este testul după care se poate şti dacă cineva lucrează cu Dumnezeu sau cu cel rău.

Nr 7. Aşa vorbeşte Domnul: Nu vă luaţi după felul de vieţuire al neamurilor, şi nu vă temeţi de semnele cerului, pentru că neamurile se tem de ele. Căci obiceiurile popoarelor sunt deşarte (IER 10. 2. 3) – Adversarul omenirii, Satan, este versat. Dar copilul lui Dumnezeu nu are de ce să se teamă. – Protecția Mântuitorului este la fel de solidă precum o stâncă în mijlocul furtunii: Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă (MAT 11. 28.)

Dacă preferi o discuție personală, îți putem facilita o întâlnire cu un reprezentant din zona ta.
În acest sens, pentru stabilirea detaliilor concrete (ziua, ora etc.) ne poți contacta aici, pe chat, sau la adresa de email contact@opiniaproduction.ro


Adaugă comentariul tău și ia parte la conversație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings