in

STEFANO BOZZINI. DRAGOSTEA PLUTEȘTE ÎN AER. BIBLIA DESPRE DRAGOSTEA ROMANTICĂ

Castel San Giovanni, un mic orășel al regiunii Emilia-Romagna din nordul Italiei, nu face nici el excepție de la regulă. Pentru că i s-a interzis accesul de a-și vizita soția în spital, domnul Stefano Bozzini, un bătrînel pensionar de 81 de ani, membru al infanteriei de munte din cadrul unității militare italiene Alpini, ajunge sa facă un gest fără precedent: direct din curtea spitalului, folosindu-și, dedică o serenadă pasională soției sale iubite.

În condiții cu totul speciale, își face deschiderea cu foarte cunoscuta melodie „Ochi spanioli” de Engelbert Humperdinck. Cu mască pe figură, domnul Bozzini interpretează un potpuriu plin de viață de cântece de dragoste. Doamna Carla Sacchi, cu care era căsătorit din 1973, și ea cu fața acoperită, privea de la fereastra etajuui al 2-lea la veselul trubadur ce-i interpreta melodiile favorite. Senior Bozzini poate fi văzut bătând tempo-ul în timpul interpretării, apoi cum își salută cu căldură soția la sfârșitul reprezentației.

Pentru dansa, aceasta era probabil a mia dovadă a iubirii! Restricțiile de orice fel nu sunt în stare să-i oprească pe cei ce se iubesc! Agențiile de presă ANSA sau CNN care le-au prezentat cazul pe 11 noiembrie 2020 s-au oprit aici cu raportul lor. Dar noi să mergem un pas mai departe. Făcând un calcul rapid, sunt 47 de ani de căsnicie neîntreruptă a celor doi!

Ceea ce înseamnă o adevărată performanță! A fost o șansă mare că cei doi au ajuns în atenția marilor fluxuri de stiri. Însă pe cât de repede au apărut acolo, a doua zi au și dispărut din atenția publicului! Chestiunea nu este atât de gravă! Problema este complet diferită!

Problema care se pune este că noi, ca ființe umane, nu putem inmagazina pentru totdeauna magnificele gesturi pe care le experimentăm în viață! Ne-ar face plăcere să perpetuăm lucrurile frumoase, doar că acest lucru nu pare să stea în puterile noastre! Iaer aceasta se întâmplă pentru că, în mod dramatic, astăzi suntem iar mâine dispărem, în mod abrupt – întocmai ca și știrile din media!

Poți să-ți imaginezi ceva mai tragic ca aceasta? Am găsit acest lucru în Biblie: „Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul său Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viața veșnică”. Ceea ce înseamnă că ar fi cineva – Iisus Hristos – în stare să postuleze eternitatea, un loc unde să se imortalizeze „frumusețea” – pentru totdeauna!

Să fie oare real? Să fie oare adevărat? Luați-vă un timp de gândire pentru aceasta. Pentru că dacă ar fi adevărat, viața nu ar mai fi o simplă serenadă distonantă adusă zădărniciei! După toate acestea, poate că oamenii deprinși să-și declare „TE IUBESC” – astăzi – o vor putea-o face și în veșnicie! Ar fi tare frumos, nu-i așa?

Dacă preferi o discuție personală, îți putem facilita o întâlnire cu un reprezentant din zona ta.
În acest sens, pentru stabilirea detaliilor concrete (ziua, ora etc.) ne poți contacta aici, pe chat, sau la adresa de email contact@opiniaproduction.ro


Adaugă comentariul tău și ia parte la conversație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings