in

TAYLOR SWIFT. DE CE ESTE NUMITĂ ,,VRĂJITOAREA”? BIBLIA DESPRE SATANISM

Eras Tour este denumirea turneului mult asteptat al faimoasei și versatilei cântărețe Taylor Swift!  Început pe 17 martie 2023, în Glendale, Arizona, va străbate o mare parte din SUA și va avea concertul final, traversând oceanul, pe 17 august, 2024, în Londra, Marea Britanie! Turneul a stârnit un interes uriaș! Numai în prima zi de vanzare a biletelor, 15 noiembrie, 2022, cele 3,5 milioane de cereri de bilete au blocat siturile specializate, după ce deja se vanduseră peste 2,5 milioane ce bilete!

Entuziasmați de muzica vedetei americane, fanii n-au ezitat să plătească biletele de 950 de dolari ca s-o vadă în concert! Spre surprinderea lor,  printre piesele deja celebre, în mult așteptatul turneu, fanii cântăreței au descoperit-o interpretând ritualuri satanice, unele piese muzicale sunând mai degrabă a incantații folosite în vrăjitorie. După dansuri și incantații de inspirație esoterică în jurul focului, la sfârșit, un șarpe luminos – pe modelul celui din Eden – a putut fi văzut alunecând ușor spre audiența în delir. Taylor l-a urmat îndeaproape, ca o veritabilă preoteasă luciferică! Practici demonice perfectate de obicei în peșteri obscure de ființe posedate trăitoare în Evul Mediu Întunecat sunt acum expuse la scenă deschisă de talentata și frumoasa cu chip îngeresc – Taylor.

Este surprinzătoare această translație a cântăreței spre un domeniu întuncat al muzicii, practicat în mod special în sfera hard-rockului! Dar specialiștii spun, că Taylor, care a început cu o muzică de tip country, a explorat apoi un country pop, a încorporat influențe rock  și a ajuns la un rock alternativ! O astfel de tranziție muzicală se explică probabil prin dorința de a face pe plac asteptărilor milioanelor de admiratori, însă evident aceasta a condus-o într-un domeniu atât de sensibil – cel spiritualist! Si tocmai ea, care se definea deseori ca fiind „de orientare creștină!

Taylor pretinde că ce face e …artă! Biblia spune ca e…satanism!

N-am merge până acolo în a spune că Taylor este vreo practicantă a vrăjitoriei. Dar credem că jocul cu focul e întotdeauna periculos!

Nu putem să nu ne gândim la cel mai mare star al muzicii rock – Elvis Prisley! Crescut într-o familie creștină practicantă de penticostali – biserica Assembly of God – și-a început cariera muzicală intrepretând muzică creștină inspirațională! Dar cariera de star nu se putea realiza cu astfel de muzică! Elvis, faimos prin ambitusul unic al vocii, a devenit rapid regele muzicii rock a anilor 60-70! Cu ce preț? La finalul unui concert, în mijlocul fanilor extaziați, un reporter i-a pus întrebarea – „Cum te simți în mijlocul fanilor care te aclamă și te adoră”? Elvis a răspuns – „Sunt singur ca iadul”!

Opinia multora din industria muzicală este că succesul se măsoară în numărul de fani sau al banilor câștigați.  O a doua opinie – a Bibliei – ar spune că succesul este de găsit în bucuria unei vieți interioare împlinite!

Cât de mult înțeleg generoșii fani, că Taylor Swift, „creștină fiind”, a intrat și ea nepermis de adânc pe un tărâm primejdios al celor care cochetează cu umbrele unei lumi unde stăpân este Diavolul – rămâne de văzut!

Dacă vrei să afli mai multe, vezi și:

TOP 7 LUCRURI DIN BIBLIE DESPRE SATANISM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings