in

O POZĂ CÂT 1000 DE CUVINTE. BIBLIA DESPRE IUBIREA LUI DUMNEZEU

Te-ai întrebat vreodată de ce a murit Isus cu braţele întinse? O fotografie premiată de revista Life sugerează un răspuns.

Este o fotografie ce datează din 1973, când prizonierii de război se întorceau acasa din Vietnam.  Iată -un uriaş avion Hercules C-140 gri doar ce aterizase pe o baza aviatică, undeva pe Coasta de Vest a Statelor Unite. Și iată, primii prizonieri de război americani au păşit pe scara coborâtă. O agitație instantanee s-a creat: uralele entuziaste ale celor dragi, care îi aşteptau în spatele cordonului de delimitare.

Insă ochii privitorului sunt atraşi de un soldat anume. Ținuta sa militară este îngrijită cu grijă; pălăria se sprijină impecabil pe capul său mândru. Foarte curând ceva îi atrage atenția. O siluetă suavă a ţâşnit din mulţime şi aleargă spre el cu o privire extaziată de fericire, cu părul lung fluturând în curentul aeroportului. Vai – cu siguranţă a auzit-o cum îl striga. Îşi lasă jos rucsacul şi cade în genunchi cu braţele larg deschise pentru a o cuprinde: era fetiţa sa!

În vreme ce aparatul de fotografiat surprinde cadrul, picioarele fetiţei sunt în aer, iar braţele ridicate, gata să-l cuprindă pe tatăl întors acasă.

Stop cadru. O clipă atemporală în alb şi negru: momentul reîntâlnirii dintre tată şi copil.

Ai prins ideea!

De aceea a murit Isus cu braţele deschise.

Pentru ca noi să nu uităm niciodată că aşa sunt braţele Tatălui nostru, care este în ceruri.

Braţele sunt larg deschise datorită unui adevăr măreț: pentru Dumnezeu, mai mult decît orice în întregul univers, contează să Își vadă copiii că raspund imbratisării Sale!

Să știi, și tu ai putea fi parte a unei astfel de poze: tu în brațele lui Dumnezeu. De ce nu?…

Dacă preferi o discuție personală, îți putem facilita o întâlnire cu un reprezentant din zona ta.
În acest sens, pentru stabilirea detaliilor concrete (ziua, ora etc.) ne poți contacta aici, pe chat, sau la adresa de email contact@opiniaproduction.ro


Adaugă comentariul tău și ia parte la conversație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

GIPHY App Key not set. Please check settings